Logo REBELZ aan de Rotte

De ontwerpers

De kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van de Markthal in Rotterdam, hebben het logo en de inrichting van REBELZ aan de Rotte ontworpen.

Zij maken het liefste kunst in de echte wereld, in de publieke ruimte. Bij Rebelz wordt hun kunstwerk functioneel verbonden met de missie van het restaurant. Zij geven letterlijk gestalte aan de gedachte achter het instituut voor verbetering.

Bij REBELZ aan de Rotte stap je als het ware een verhaal binnen. Een verhaal over het maken van keuzes in je leven, die soms goed voor je uitpakken en soms minder goed. We geloven dan ook dat iedereen altijd een tweede kans verdient om weer een zonnige toekomst tegemoet te kunnen zien. Niemand van ons weet namelijk het exacte verloop van het leven. Er zitten blinde vlekken in, toevallige voorvallen, waar je niet altijd invloed op hebt. Juist dat geeft het leven ook zijn schoonheid.

De kleuren van de pijlen, die de keuzes symboliseren, kunnen rood, groen of oranje zijn. En zo vormt er een levenspad. Onderweg zijn er allerlei krachten die aan je trekken als mens, die ervoor zorgen dat je binnen je eigen grenzen blijft of er soms over heen gaat. Een deel van je pad is voorbestemd en een deel is nog vrij in te vullen. Uiteindelijk staat in alles wat we doen het hart altijd centraal. Daar spreekt commitment en warmte uit. Het positieve geloof dat we samen iets moois kunnen neerzetten.

 

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Rebelz aan de RotteTwitter Rebelz aan de RotteInstagram Rebelz aan de RotteGoogle+ Rebelz aan de Rotte

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van REBELZ aan de Rotte!

Openingstijden

Maandagalleen voor groepen 
Dinsdagalleen voor groepen
Woensdagalleen voor groepen
Donderdag   alleen voor groepen
Vrijdag11.30 - 22.00 uur
Zaterdag11.30 - 22.00 uur
Zondag11.30 - 18.00 uur

Onze keuken is op vrijdag en zaterdag geopend tot 21:00 

Contact

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rottterdam

Telefoon: 010 - 870 13 87
E-mail: 
lekker@rebelzaanderotte.nl

Reserveren
Scroll naar boven