Logo REBELZ aan de Rotte

« Terug

Steun groei Rebelz aan de Rotte met drijvend terras

artist impression terras rebelz klein.jpg28 jul

Wilt u binnenkort op ons drijvend terras op de Rotte genieten en tegelijk bijdragen aan een succesvolle terugkeer in de samenleving van (ex)gedetineerde vrouwen die een tweede kans met beide handen aangrijpen.

STEUN DAN ONZE FUNDRAISING ACTIE

Beste vriend, vriendin, ambassadeur van Rebelz, bedrijf met een sociaal hart en iedereen die geïnteresseerd is in impact in de samenleving,

Rebelz biedt inmiddels al drie jaar de mogelijkheid aan ex-gedetineerde en gedetineerde vrouwen om een echt vak te leren, namelijk kok of gastvrouw in de horeca. En elk leerjaar bieden we minimaal 10 leer – werktraject plekken voor gemotiveerde vrouwen in detentie!

Ze krijgen een opleiding en doen werkervaring en arbeidstraining op met een betaalde baan. Daardoor verbeteren al snel hun sociaal emotionele vaardigheden die in relatie staan tot goed werknemerschap. Heel belangrijk om het straks met diploma ook duurzaam vol te gaan houden bij een nieuwe werkgever.

Rebelz aan de Rotteis schitterend gelegen. Iedereen die binnen komt ervaart een oase van rust. Echter het restaurant ligt niet in de loop en het heeft een goede publiekstrekker nodig om meer mensen ernaartoe te krijgen. Die publiekstrekker is gelukkig eindelijk in zicht, doordat de Gemeente Rotterdam en het Hoogheemraadschap een vergunning hebben verleend om een drijvend terras te maken.

We gaan heel snel met de bouw starten van de steiger, aanlegpalen en de opbouw van het waterterras zoals vloerdelen een stalen reling en een bar met een koffiemachine en koeling en tap, zodat we op korte termijn met de nieuwe warmtegolf vol kunnen gaan draaien.

De totaalkosten hiervoor zijn 56K!

De Gemeente Rotterdam draagt bij aan de aanschaf van een ponton. Deze echter zo mooi maken dat heel Rotterdam op de Rotte bij Rebelz een drankje en een hapje wil komen nuttigen, vereist dan nog flink wat financiële middelen.

We proberen dit bedrag op allerlei manieren bijeen te krijgen voor de voortzetting van onze goede doel: 

Door donatie van een zelfgekozen bedrag via geef.nl (link volgt) of rechtstreeks op onze bankrekening NL26RABO 0307670783 tnv Rebelz aan de Rotteovv bijdrage drijvend terras – geen directe tegenprestatie behalve onze zeer grote dank en inzet bij voortzetting van Rebelz!

Door reclame aan het ponton te verkopen op diverse manieren  - met reclame voor uw bedrijf of organisatie als tegenprestatie

Voorverkoop van een lunch op het drijvend terras – een voucher van 50 euro voor 2 personen lunch (soepje, keuze uit vers belegd brood, koffie of thee en jus d’organge). U koopt de voucher via ons e-mailadres. Na het overmaken aan Rebelz aan de Rotte van het aankoopbedrag ontvangt u per omgaande de voucher die straks op het drijvend terras in te wisselen is voor de lunch, als tegenprestatie.

Hoe fijn als er iets van uw gading bij zit. We durven te vragen omdat we zo geloven in de doelstelling van Rebelz en dat het echt iets toevoegt in onze samenleving.

En wilt u direct uw unieke kans grijpen en sponsormogelijkheden kiezen of wilt u op een andere manier bijdragen, mail dan naar:

rebelzaanderotte@gmail.com  

Tot snel, op het schitterende drijvend terras op de Rotte,

Team Rebelz

« Terug

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Rebelz aan de RotteTwitter Rebelz aan de RotteInstagram Rebelz aan de RotteGoogle+ Rebelz aan de Rotte

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van REBELZ aan de Rotte!

Openingstijden

Maandagalleen voor groepen 
Dinsdagalleen voor groepen
Woensdagalleen voor groepen
Donderdag   alleen voor groepen
Vrijdag11.30 - 22.00 uur
Zaterdag11.30 - 22.00 uur
Zondag11.30 - 18.00 uur

Onze keuken is op vrijdag en zaterdag geopend tot 21:00 

Contact

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rottterdam

Telefoon: 010 - 870 13 87
E-mail: 
lekker@rebelzaanderotte.nl

Reserveren
Scroll naar boven