Logo REBELZ aan de Rotte

Feestelijk & zakelijk

Familiediner, jubileum, bruiloft, afdelingsuitje of meeting? Ook als groep of bedrijf bent u van harte welkom bij Rebelz aan de Rotte. Wij bieden u een prachtig ruim en licht restaurant dat flexibel in te richten is. Bovendien kunt u voor private dining, vergaderen of brainstormsessies ook gebruik maken van onze stijlkamer.

Wees welkom!

Unieke-stijlkamer.jpg

Unieke stijlkamer

Deze bijzondere ruimte is nog in originele staat en herinnert u aan de tijd dat ons gebouw nog de Limonadefabriek van Rotterdam was. Een intieme kamer waar u in alle rust met uw gezelschap kunt lunchen, dineren of vergaderen. Ook deze kamer biedt uitzicht op de Rotte.

Ideaal voor:

  • vergaderingen
  • brainstormsessies
  • meetings
  • presentaties
  • trainingen
  • private dining
  • ontvangstruimte
  • back office tijdens uw event
Sfeervolle-feestlocatie.jpg

Sfeervolle feestlocatie

Ontvang uw gasten in een ‘kunstwerk’ ontworpen door kunstenaarsduo Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van o.a. de Markthal in Rotterdam. Zij hebben onze missie vertaald in een prachtig interieur, dat zeker uw zintuigen zal prikkelen.

REBELZ aan de Rotte biedt treft u in de Oude Limonadefabriek in Hillegersberg te Rotterdam. Het restaurant is flexibel in te richten en geschikt voor groepen tot 200 personen. Het podium in de ruimte is ideaal voor een eventuele band of DJ. Ook het volledig afhuren van onze locatie behoort tot de opties. 

REBELZ aan de Rotte is eenvoudig bereikbaar per OV en auto (direct aan de snelwegen A16/A20). Bovendien kunt u op ons eigen terrein aan de achterzijde gratis parkeren.

rebelz-zakelijk-varen-over-de-rotte-2.jpg

Activiteiten Bij Rebelz

Culinaire invulling

Graag bespreken wij samen met u de culinaire invulling van uw (zakelijke) bijeenkomst of feest. U kunt kiezen voor a la carte, een walking dinner of feestelijk buffet. Heeft u zelf een ander idee? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

We beloven u... ú zult uw gasten verrassen en een prachtige middag of avond bezorgen!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden. Een instituut voor verbetering. Dat geldt voor de ex-gedetineerde vrouwen die bij ons in leer/werkplekken knokken voor een betere toekomst. Maar dat geldt ook voor onze gasten. Het is ons doel u beter te laten voelen door onze prachtige inrichting, het schitterende uitzicht, de hartverwarmende service en een uitzonderlijke culinaire ervaring. Bovendien vertrekt u met het prettige gevoel een bijdrage te hebben geleverd aan een tweede kans voor mensen voor wie die kans niet vanzelfsprekend was...!

Onze Partners:

Logo Stichting DOENLogo Start Foundation Logo VSBfonds

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Rebelz aan de RotteTwitter Rebelz aan de RotteInstagram Rebelz aan de RotteGoogle+ Rebelz aan de Rotte

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van REBELZ aan de Rotte!

Openingstijden

Maandagalleen voor groepen 
Dinsdagalleen voor groepen
Woensdagalleen voor groepen
Donderdag   alleen voor groepen
Vrijdag11.30 - 22.00 uur
Zaterdag11.30 - 22.00 uur
Zondag11.30 - 18.00 uur

Onze keuken is op vrijdag en zaterdag geopend tot 21:00 

Contact

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rottterdam

Telefoon: 010 - 870 13 87
E-mail: 
lekker@rebelzaanderotte.nl

Reserveren
Scroll naar boven